Rekry käynnissä - avoimet työpaikat tällä hetkellä

Anna intohimon viedä

Myy meille osaamisesi ja tule tekijäksi tekijöiden joukkoon! Tällä hetkellä haemme kahta ammattilaista:

WEB- & OHJELMISTO-OSAAJA

Osaat suunnitella ja toteuttaa mobiili- tai web-sovelluksia ja ymmärrät myös haastavampia järjestelmäkokonaisuuksia järjestelmä- ja laiteintegraatioineen. Teknisen osaamisen lisäksi sinulla on myös silmää ulkoasulle, käytettävyydelle ja osaat ideoida tekniset ratkaisut eri ympäristöihin. Olet omatoiminen ja ratkaiset eteen tulevat haasteet luovalla ja teknisesti taidokkaalla tavalla. Hanskaat tämän hetken ohjelmointitekniikat ja tietokannat sekä takataskussasi on monta muutakin teknistä osaamistapaa, jotta pystyt toteuttamaan vaativat kokonaisuudet alusta loppuun. Olemme toteuttamassa omaa sähköistä palvelua, josta on tavoitteena tuottaa laadukas tuote kansainvälisille markkinoille – olisiko sinusta sähköisen palvelun suunnittelijaksi, ohjelmoijaksi ja tekniseksi toteuttajaksi?

Tule meille töihin! Kixit Oy:ssä sinulla on mahdollisuus rakentaa itsellesi oman näköinen työnkuva, jossa hyödynnetään parhaita osaamisalueitasi mainonnan ja viestinnän tukena erilaisissa vaativissa sähköisissä toteutuksissa. Hakemukset vain verkkolomakkeen kautta. Sähköposti- tai puhelintiedusteluihin emme valitettavasti ehdi vastata.

AD

Sinulla on kyky ymmärtää asiakkaan tarpeet ja ratkaista ne luovalla ja modernilla tavalla kaikkiin erilaisiin välineisiin. Et ole täysin untuvikko vaan sinulla on kokemusta ja näyttöä vaativista suunnittelutöistä. Sinulla on moderneja ideoita, haasteenratkaisukykyä ja hallussasi on 100% tekninen osaaminen. Hallitset vähintään Adobe CC:n ohjelmat ja pystyt suunnittelun lisäksi myös tuottamaan julkaisukelpoista materiaalia aineistovaatimusten mukaisesti niin painettuihin kuin sähköisiin medioihin. Verkkoratkaisuissa ei sormi mene suuhusi ja someen pystyt visuaalisen materiaalin lisäksi tuottamaan aineistoja, jotka tukevat yrityksen koko viestintää. Ymmärrät pienten yksityiskohtien tärkeyden mutta samalla kykenet hahmottamaan myös ison kokonaisuuden, johon asiakastyötä suunnitellaan ja toteutetaan. Osaat toimia tasavertaisena jäsenenä luovassa tiimissä mutta sinulla on myös vahva näkemys ja osaaminen tehdä vaativiakin päätöksiä lopullisista toteutuksista.

Myy osaamisesi meille ja tule osaksi luovaa tiimiämme. Hakemukset vain verkkolomakkeen kautta. Sähköposti- tai puhelintiedusteluihin emme valitettavasti ehdi vastata.