Copy, projektinvetäjä...

Osaajille on työtä.

Meillä Kixitissä on nyt tarjolla työtä raudanlujille ammattilaisille. Tarvitsemme nopeasti idearikkailla aivoilla ja teknisellä osaamisella varustetun copyn ja projektinvetäjän työpanosta. Parasta tietysti olisi, jos sinussa yhdistyisivät molemmat talentit. Toivomme sinulta idearikkautta ja luovuutta sekä somen, verkkoviestinnän ja perinteisten mainosmuotojen hallintaa.

Meille on sama, oletko tumma vai vaalea, hetero vai homo, tuore vai kypsä, kihara vai kalju – pääasia on, ettei nuttura kiristä ja sinulta löytyy riittävästi kokemusta ja taitoa tarttua heti työhön. Yrittäjäkumppanina tai freelance-tekijänäkin olet tervetullut tiimiimme, jos pystyt tarvittaessa työskentelemään toimistollamme nopeallakin aikataululla.

COPY

Copyn aivojen pitää olla nopeat ja nokkelat. Ne ymmärtävät asiakkaan ongelman ja pystyvät kiteyttämään ratkaisun myyvään muotoon. Osaat kirjoittaa luovasti ja hallitset myös verkkoviestinnän vaatimukset. Luonnollisesti tunnet inkongruenssit ja muut kieliopin knopit.

PROJEKTINVETÄJÄ

Projektinvetäjä on monipuolinen jokapaikan höylä. Paikka on sinulle, joka hallitset asiakasyhteydet ja kampanjasuunnittelun, budjetoinnin ja kustannuslaskennan sekä somen ja netin. Olet toki valmis ottamaan vastaan myös uusien innovaatioiden ja palveluiden kehittämisen ja tuotteistamisen menestystarinoiksi.

Nyt on tekemisen aika!

Myy osaamisesi sähköpostilla vesa@kixit.fi ja mainitse viestin otsikossa hakemasi tehtävä.

Pitkät hakemukset voit unohtaa. Näytä napakasti ja omalla tyylilläsi, mitä osaat. Kerro myös, millaisen korvauksen haluaisit menetetystä vapaa-ajasta. Puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin emme ehdi vastaamaan, jotan alkukarsinnan teemme hakemuksen vakuuttavuuden pohjalta. Harjoittelijoita tai vain vähän kokeneita emme voi tällä hetkellä palkata, sillä nyt painotamme puhtaasti ammattitaitoa ja teknistä osaamista.

Kaikkiin hakemuksiin emme välttämättä ehdi edes vastaamaan, mutta kun helmi löytyy, niin kutsumme hänet tutustumaan notkeaan toimistoomme ja keskustelemaan lisää työn tekemisen mahdollisuuksista.