Saimaan parhaat Stadissa to 8.2

Tällä lomakkeella voit antaa Saimaan parhaat Stadissa -kampanjaan tiedot, joita tullaan käyttämään verkkosivuilla, somepostauksissa ja muissa mahdollisissa materiaaleissa. Lähettämällä kuvat, tekstit tai logot annat niiden käytölle täydet käyttöoikeudet kaikessa Saimaan parhaat Stadissa -materiaaleissa.

HUOM! Tällä lomakkeella voit laittaa tietoja myös useamman kerran tai voit laittaa nettisivun sisältötiedot eri lähetyksellä ja tarjoustiedot erikseen (tai jos useampia tarjouksia, niin myös ne voit laittaa useampana lähetyksenä).

Ilmoittajatiedot

HUOM! Tätä nimeä ei käytetä markkinointinimenä

Yritystiedot markkinointiin

Anna yritysnimi siinä muodossa, jossa sitä tullaan markkinoinnissa käyttämään.
Tämä teksti tullaan julkaisemaan mm. jukurit.fi/saimaanparhaat -nettisivuilla. Tekstiä stilisoidaan tarvittaessa, jotta kaikki sisällöt olisivat yhtenäisiä.
Logon tulee olla vektorimuodossa (mielellään esimerkiksi .pdf, .ai tai .eps -muodossa). HUOM! Kuvatiedostot (esimerkiksi .jpg, .tiff tai .png eivät välttämättä ole painokelpoisia tiedostoja). Lomakkeella voit ladata korkeintaan 5 logoa ja yhteiskooltaan ne voivat olla maksimissaan 10 Mt
Jos haluat yritysesittelyn yhteydessä käytettävän valokuvaa, voit ladata sen tässä.

Yrityksen tarjous / etu (tarjoukset ja edut julkaistaan verkkosivuilla, somessa ja muissa mahdollisissa kanavissa kampanjan kuluessa)

Ilmoita tarjous / etu mahdollisimman yksinkertaisesti ja selkeästi epäselvyyksien välttämiseksi Oma vastauksesi
Onko tarjous voimassa kenties vain ottelulipulla, ottelulipulla vain jos Jukurit voittaa, vain 8.2. HIFK-Jukurit iltana tehdyissä tilauksissa, tiettyyn päivään saakka kaikille tms.
Sana on vapaa ja sisältörajoituksia ei ole eli anna palaa!

Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen kopion tiedoista, joten tarkistathan että osoite on oikea.